Maak je gordijnen slim met Slide

Door Bobbi
11 maanden geleden
Laatste aanpassing: 4 maanden geleden

De Slide slimme gordijnen zijn de volgende stap voor je Smart Home!

Innovation in Motion maakt met Slide het beschikken over slimme gordijnen mogelijk en betaalbaar.  Een smart home maakt ons leven makkelijker. Handelingen die je elke dag uit moet voeren worden overgenomen door een slim systeem. Het openen en sluiten van je gordijnen is daar een goed voorbeeld van. Tot voor kort waren gordijnen vrijwel uitgesloten van je smart home. De enige opties waren vaak erg duur en moesten op maat gemaakt worden. Bovendien was het in veel gevallen noodzakelijk om je gordijnen en gordijnrails te vervangen. Maar dankzij de revolutionaire slimme gordijnen van Slide is dat niet langer nodig.

Heerlijk wakker worden met de Slide slimme gordijnen

Daglicht is het eerste dat mensen willen zien wanneer ze wakker worden. Helaas zul je normaal gesproken eerst uit je bed moeten stappen om je gordijnen open te doen. Met slimme gordijnen is dat niet meer nodig. Je wordt heerlijk en fris wakker terwijl het daglicht al in je slaapkamer valt. Wanneer je besluit om toch nog even wat langer te blijven liggen dan sluit je met een druk op je smartphone de gordijnen. Of je bedient het systeem natuurlijk gewoon met je stem.

Een vast programma voor je gordijnen

Het opendoen van de gordijnen zal voor veel mensen een van de eerste handelingen van de dag zijn. 's Avonds wanneer het donker wordt is het gebruikelijk om ze te sluiten. Dat hoef je tegenwoordig niet meer zelf te doen. Zelfs het gebruik van je smartphone of je stem is niet nodig met de slimme gordijnen van Slide. Want je kunt de tijdstippen van openen en sluiten namelijk gewoon laten bepalen door een programma. Iedere dag zullen je gordijnen op hetzelfde tijdstip openen en weer sluiten. Of juist niet, als je dat liever wilt. Je kunt ze in het weekend bijvoorbeeld later open laten gaan.

slide gordijnen 50fiveslide gordijnen 50five

Meer veiligheid door een variabel algoritme

Wanneer je een paar dagen van huis bent, dan wil je liever niet dat inbrekers dat te weten komen. Een groot aantal huishoudens beschikt daarom over lampen die aan en uit gaan op bepaalde tijdstippen. Met de slimme gordijnen van Slide kun je de illusie thuis te zijn nog geloofwaardiger presenteren. Je laat namelijk ook gewoon je gordijnen op bepaalde tijden opengaan en sluiten. Slide loopt hierin zelfs voorop. Want ze hebben een algoritme ontwikkeld die je gordijnen steeds op een iets ander tijdstip openen en sluiten. Hierdoor lijkt het net alsof je écht thuis bent.Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren

Het gebruiksgemak van Slide komt in alle aspecten van het product naar voren. De levering is bijvoorbeeld in een handzame en luxe doos. Het installeren van de Slide slimme gordijnen zelf is ook zeer eenvoudig. Je hebt daar geen gereedschap voor nodig en zult in een kwartiertje klaar zijn. Het systeem is bovendien te gebruiken voor zowel dubbele als enkele gordijnen. Innovation in Motion heeft een interactieve installatie wizard ontwikkeld die beschikbaar is in de app, maar ook in een browser. In deze wizard kan de gebruiker zijn gordijnsituatie beschrijven, waarna hij een instructie op maat krijgt. Hierdoor kan iedereen het Slide systeem installeren. 

slide gordijnen makkelijk te installeren 50fiveslide gordijnen makkelijk te installeren 50five

Bepaal zelf hoe jij je gordijnen opent of sluit

Dat je de Slide slimme gordijnen kunt openen met je iPhone of android toestel is logisch. Ook met stem via je Google Home speaker spreekt voor zich, maar het kan voorkomen dat je jouw gordijnen met de hand open wilt maken. Dat is geen probleem met Slide. Wanneer je wilt bedien jij je gordijnen gewoon weer op de ouderwetse manier. Slide geeft je zelfs een derde methode om dat te doen. Dat komt door het Touch & Go systeem. Hiermee kun je jouw gordijnen aansturen door er heel kort aan te trekken. Het slimme systeem van Slide neemt de rest van de handeling over. Dit is een uiterst elegante manier om je gordijnen te bedienen.

Maak elk gordijn slim met Slide

Het grote voordeel van Slide is dat je gewoon gebruik kunt maken van de gordijnen die je nu hebt. Dat geldt zelfs voor de gordijnrails. Vrijwel elk type gordijnrails is namelijk compatibel met het systeem van Slide. Door het gepateerde open-loop systeem werkt het Slide systeem op een gordijnrails tot wel 6 meter lang. Innovation in Motion heeft duidelijk alles in het werk gesteld om Slide zo toegankelijk mogelijk te maken.

Een fraaie afwerking zorgt voor een mooi geheel

Het is opvallend hoe makkelijk je het systeem van Slide uit het zicht wegwerkt. De motor valt mooi achter de gordijnen. Verder sluit het systeem perfect. Je zult dus geen last hebben van kieren tussen je gordijnen. Het enige dat je van heel dichtbij kunt zien is de superdunne Slide-kabel die achter de gordijnrails loopt. Zelfs van een kleine afstand is deze volledig onzichtbaar, omdat de kabel altijd op spanning staat. Hij is overigens gemaakt van supersterke vezels en kan een trekkracht tot wel 90 kg aan!

Een fraaie en simpele applicatie voor Android en iOS

Je kunt Slide slimme gordijnen zowel aan Android als iOS koppelen. Voor Slide maakt het dus niet uit of je over een Google Home beschikt. De applicatie is eenvoudig en overzichtelijk vormgegeven. Het is zeer gemakkelijk om tijdstippen voor het openen en sluiten in te stellen. Je kunt de gordijnen ook via een slider bedienen. Daardoor kun je ze naar wens gedeeltelijk openzetten. Het gebruiksgemak van Slide is zo hoog dat iedereen deze slimme gordijnen moeiteloos zal kunnen installeren en bedienen.

De volgende stap voor smart home

Je slimme woning is tot steeds meer in staat. Dat leidt tot meer luxe en comfort. De slimme gordijnen van Innovation in Motion zijn een mooie toevoeging voor iedereen met een smart home. Je kunt Slide gebruiken in combinatie met nagenoeg elk type gordijnrails. Het systeem is eenvoudig te installeren en compatibel met conventionele smart home platformen. Tel daar het gebruiksgemak bij op en je kunt alleen maar concluderen dat Slide de beste optie is als je op zoek bent naar slimme gordijnen.

 

50Five heeft de exclusieve rechten om als eerste de Slide gordijnrails in Nederland te verkopen. Bestel jouw Slide gordijnen direct!

Gerelateerde blogs

Nieuwste artikelen

1 maand geleden
2 maanden geleden door Jeroen
3 maanden geleden door Joost
4 maanden geleden door Joost