50five gaat veranderen!

Door Jeroen
3 maanden geleden
Laatste aanpassing: 3 maanden geleden

Onze website gaat veranderen! In dit blog leggen we uit waarom en geven we een kijkje in de plannen die we hebben.

Door de snelgroeiende vraag hebben we de keuze gemaakt om onze focus volledig te verleggen naar de installatie van slimme technologieën, zoals laadoplossingen voor elektrisch vervoer en klimaatoplossingen, waar we al sinds 2016 actief in zijn. De webshop is daarom gesloten om ons platform volledig te kunnen vernieuwen.

We zijn de afgelopen drie jaar langzaamaan getransformeerd naar een “install-tech” bedrijf, gespecialiseerd in slimme klimaatoplossingen en e-mobility laadoplossingen (o.a. laadpalen voor elektrisch rijden). We hebben hiervoor in de afgelopen jaren meer dan 500 installateurs gecontracteerd, die nu al meer dan 20.000 installaties hebben uitgevoerd, verdeeld over Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Iets waar we zeer trots op zijn!

We installeren namens ons eigen label Groenopladen.nl nu tientallen laadpalen per dag in Nederland, terwijl ook in België en het Verenigd Koninkrijk de vraag naar laadpalen zeer snel stijgt. Dat we op dat gebied zo snel groeien, is te danken aan ons volledig geautomatiseerde proces van advies, verkoop, installatie en onderhoud van laadstations 

Waar we een aantal jaren geleden nog uniek waren met onze webshop en onze visie waarin ‘Smart advice for every smart device’ leidend was, zijn wij ervan overtuigd dat onze toegevoegde waarde nu ligt in het bereikbaar en begrijpbaar maken van innovatie technologieën. We geloven dat het gebrek aan kennis de grootste horde vormt voor het laten installeren nieuwe technologieën zoals laadpalen en slimme verwarmingsoplossingen. We merken dat klanten behoefte hebben aan advies over deze oplossingen, waarna ze inzien dat deze vele voordelen met zich meebrengen. Men ziet dat er geld bespaart wordt, maar ook dat het bijdrage levert aan de verduurzaming van de maatschappij. Bovendien kunnen we naast adviesook voorzien in deskundige installatie, wat ervoor zorgt dat we iemand van A tot Z kunnen helpen.

Om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn, hebben we dus besloten om ons daarop te richten. Met pijn in ons hart namen we afscheid van onze webshop, maar vol goede moed werken we intussen aan een geheel vernieuwd 50five!

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor het retourneren van producten, defecten en garantie als je eerder een product hebt aangeschaft. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

De verwachting is dat we in het voorjaar van 2021 onze nieuwe website kunnen presenteren.

Nieuwste artikelen

2 maanden geleden
3 maanden geleden door Jeroen
4 maanden geleden door Joost
5 maanden geleden door Joost