50five stapt in fysieke winkel STORE

Laatste aanpassing: 6 maanden geleden

STORE is een gezamenlijk initiatief van 50five, Broekhuis en Skoda. 50five is natuurlijk de plek voor slimme producten voor thuis, Broekhuis biedt allerlei slimme dienstverlening rond en in de auto en Škoda heeft ‘Simply clever’ als motto.

Zien, voelen, uitproberen en dan pas kopen. Veel mensen vinden het fijn om een product eerst te testen, voordat ze het kopen. Dat geldt natuurlijk ook voor smarthome-producten. Deze apparaten zijn vaak wat duurder en complexer door de technologie, zodat je eerst wilt ervaren wat je koopt of waarom je graag wat meer informatie wilt hebben over het apparaat. Wij snappen dat en daarom openen we de deuren van onze eerste fysieke winkel: STORE.

De winkel opent op zaterdag 8 december voor het eerst haar deuren met het motto 'Slim gevonden'. STORE is een gezamenlijk initiatief van 50five, Broekhuis en Skoda. 50five is natuurlijk de plek voor slimme producten voor thuis, Broekhuis biedt allerlei slimme dienstverlening rond en in de auto en Škoda heeft ‘Simply clever’ als motto. In STORE draait het dus niet alleen om de auto’s, maar is het vooral een plek waar je terecht kunt voor allerlei handige spullen voor in en rondom huis en laadpalen voor elektrische auto's.  

Producten ervaren en advies krijgen

Deze winkel in het centrum van Haarlem is de plek waar kunt binnenlopen om verschillende producten te ervaren. Er staan auto’s die je kunt zien en aanraken. Je vindt er spullen die je kunt gebruiken in je eigen dagelijkse routine of die je kunt weggeven als cadeau. Het aanbod wordt aangevuld met een selectie aan slimme apparaten. De winkelmedewerkers kunnen je alles vertellen over deze apparaten, zodat je meteen weet hoe je het thuis kunt gebruiken. 

Het grote publiek

“We stappen vanuit een digitale omgeving naar een fysieke winkel en dat is een belangrijke stap voor ons en voor de klant”, legt Egbert Hietberg, commercieel directeur bij 50five uit. “Het blijkt dat mensen het toch fijn vinden om het product te zien en te testen, voordat ze het kopen. In STORE combineren we ons online aanbod met die offline ervaring én kunnen we mensen direct helpen met goed advies over die producten. We halen onze smart devices zo nog meer uit de tech-hoek en laten het grote publiek er kennis mee maken.”

Ben je benieuwd geworden naar deze winkel? Loop dan gerust eens binnen. Je vindt STORE op de Grote Houtstraat 2 in Haarlem, grenzend aan de Grote Markt in het centrum. We zijn iedere dag geopend, behalve op zondag. Je bent op die dag natuurlijk gewoon van harte welkom in onze online winkel.

Online met fysiek integreren

Voor 50five is deze fysieke winkel een mooie uitbreiding van de online winkel, waarbij vooral wordt gekeken naar de integratie van online met offline. Heb je het product getest en wil je het kopen, maar heb je geen zin om het te dragen? Dan kies je bijvoorbeeld dat het thuis wordt afgeleverd. Of wanneer het product in de winkel niet meer voorradig is, kan het online worden besteld en thuis afgeleverd. Je kunt het ook in de winkel bekijken, er nog even over nadenken en ‘s avonds thuis bestellen. De fysieke en online winkels van 50five integreren met elkaar, zodat de klant de beste service krijgt.

Gerelateerde blogs

Nieuwste artikelen

1 week geleden
1 maand geleden door Jeroen
2 maanden geleden door Joost
2 maanden geleden door Joost