De ARCHOS Hello Home Assistant exclusief bij 50five

Gebruik je slimme speaker met touchscreen overal in huis

2 oktober 2018

Je slimme apparaten bedienen met je stem, videobellen en muziek of video afspelen. De nieuwe ARCHOS Hello kan het allemaal voor je. Deze slimme Home Assistant van Franse leverancier ARCHOS is deze week exclusief verkrijgbaar bij 50five!

Integratie met Google

De ARCHOS Hello is een slimme speaker met een aanraakscherm in drie schermformaten (5, 7 en 10,1 inch). Eén van de belangrijkste voordelen van de Hello is de integratie van Google. Deze persoonlijke assistent zal al je vragen beantwoorden en verzoeken uitvoeren via volledige stembediening. Het voordeel is, vergeleken met andere slimme assistenten, dat de zoekresultaten ook op een scherm te bekijken zijn in plaats van alleen te horen wat de assistent te zeggen heeft.

Bedien je andere slimme apparaten

De integratie met Google laat je ook andere slimme apparaten in huis met je stem beheren, zoals de verwarming, verlichting, rolluiken en bewakingscamera’s. In de bijbehorende ARCHOS Hello Connect app koppel je de slimme apparaten in je huis aan de ARCHOS Hello. Daarna kun je de ARCHOS Hello vragen om de lampen in de woonkamer aan te zetten of om de temperatuur te verlagen en de Home Assistant regelt de rest.

Overal in huis te gebruiken

De ingebouwde batterij en geïntegreerde luidsprekers van de ARCHOS Hello zorgen ervoor dat je assistent volledig draadloos is, overal in het huis geplaatst kan worden. De ARCHOS Hello heeft 2 ingebouwde microfoons, waarbij je tot op 5 meter afstand hoorbaar bent en je assistent verzoeken kan geven. Luister naar het antwoord door de speaker van 2 inch (10W) of gebruik het volledige touchscreen-display van IPS HD-kwaliteit.

Bestel ze nu:

 1. ARCHOS Hello 7 Home Assistant
  ARCHOS Hello 7 Home Assistant
  • Draadloos en touchscreen
  • Werkt op spraakbediening
  • Beeld kantelen mogelijk
  Speciale prijs  95,-
  Adviesprijs Normale prijs  157,- -€ 62,00 Je bespaart 39%
 2. ARCHOS Hello 5 Home Assistant
  Uitverkocht
  ARCHOS Hello 5 Home Assistant
  • Draadloos en touchscreen
  • Werkt op spraakbediening
  • Verbind met je apparaten
   131,-
 3. ARCHOS Hello 10 Home Assistant
  Uitverkocht
  ARCHOS Hello 10 Home Assistant
  • Draadloos en touchscreen
  • Werkt op spraakbediening
  • Lange accuduur
   200,-