Alarmsystemen

Slimme alarmsystemen

Een alarmsysteem voor in huis dat je zelf kan installeren, in kan stellen en waarmee je van alles op de hoogte wordt gesteld door een app op je smartphone of tablet – waar je je op dat moment ook bevindt. Zo ben je altijd direct op de hoogte als er thuis iets gebeurt en kun je de buren en hulpdiensten direct inschakelen!

Bekijk onze slimme alarmsystemen

Kies je merk

Alles-in-één systemen

Dit zijn doorgaans IP-camera's met extra functionaliteiten, zodat zij ook kunnen functioneren als alarmsysteem. Deze IP-camera’s bevatten doorgaans ook bewegingssensoren en een luide sirene die afgaat als beweging wordt waargenomen. Bovendien starten ze ook direct met het opnemen van video, zodat je real-time of achteraf beelden kan bekijken.

Alarmsysteemsets

Je vindt bij 50five ook hele sets van producten die gezamenlijk een alarmsysteem vormen, van starterkits tot uitgebreidere sets. De basis wordt gevormd door een centrale hub die alle sensoren met elkaar verbindt via Wifi. Over het algemeen zijn deze sets gemakkelijk uit te breiden met extra bewegings-/contactsensoren, afstandsbedieningen, IP-camera’s en aparte sirenes.

Populaire alarmsystemen

 1. Somfy One+ Beveiligingscamera
  Somfy One+ Beveiligingscamera
  • Alles-in-een systeem
  • Uitbreidbaar
  • 2 aanvullende accessoires
   379,-
 2. Somfy Protect Home Alarm
  Somfy Protect Home Alarm
  • Plug and Play
  • Ontvang push-berichten
  • Allround alarmsysteem
   375,-
 3. KlikAanKlikUit Draadloos Beveiligingssysteem - ALSET-2000
  Uitverkocht
  KlikAanKlikUit Draadloos Beveiligingssysteem - ALSET-2000
  • Compleet draadloze set
  • Waarschuwing middels een sirene
  • Geen bijkomende kosten
   89,-
 4. iSmartAlarm Alarmsysteem Startpakket
  Uitverkocht
  iSmartAlarm Alarmsysteem Startpakket
  • Ontvang pushberichten
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Overzichtelijke app
   115,-

 

Doe-het-zelf beveiliging met slimme alarmsystemen

Ongewenste gasten houd je liever buiten de deur. Een slim alarmsysteem waakt over jouw woning, familie en bezittingen. Zodat je met een gerust hart van huis kunt gaan. En dankzij een slimme app kun je het alarmsysteem op afstand bedienen. Welk beveiligingssysteem past het beste bij jouw woning? Bekijk ons assortiment en maak je keuze.

Van kleine kits en IP-camera’s tot all-in-one units, de nieuwe generatie van doe-het-zelf beveiliging voor je huis is slimmer, simpeler en goedkoper dan alles wat je ooit eerder hebt gezien.

iSmartAlarm motion

Zo’n tien jaar geleden moest je wel heel veel kostbaars in huis hebben hangen óf heel paranoïde zijn, wilde het installeren van een beveiligingssysteem zin hebben. Systemen waren niet flexibel, je moest het door een heel leger van dure professionals laten installeren en een vals alarm wilde nog wel eens voorkomen.

Dat is vandaag de dag anders: er is een nieuwe generatie slimme home security systemen op de markt die de manier waarop we over huizen nadenken verandert. Je kunt zelf uitkiezen wat je wel en wat je niet in je huis ophangt, ze zijn klusvriendelijk, gemakkelijk uit te breiden en met je smartphone te in te stellen en monitoren. Dus of je nu in een flat in Eindhoven of in een villa in Prinsenbeek woont maakt niet meer uit: elk huis is naar eigen inzicht te beveiligen. En het beste van dit alles is misschien nog wel dat je met de nieuwe beveiligingssystemen over het algemeen niet vastzit aan een contract of maandelijkse kosten. Gemoedsrust was nog nooit zo goedkoop.