Sluiten

Gratis advies
op maat

Ben jij op zoek naar een smart home oplossing, maar kom je er niet uit? Of wil je mischien een laadpaal aan huis of je verwarming efficiënter maken? Doorloop deze stappen en onze experts helpen je om je huis slimmer, energiezuiniger en leuker te maken!

Vul het onderstaande formulier in

Onze experts nemen contact met je op

Je ontvangt gratis advies en/of een offerte

 

Aanvraagformulier

Tip: heb je een vraag over een los product, bijvoorbeeld welk merk je moet kiezen of welke variant het beste past bij je wensen, kijk dan eens op ons blog met meer dan 1.000 artikelen. Door de vele adviesaanvragen kan het namelijk zijn dat antwoorden langer duurt dan je van ons gewend bent en vind je je antwoord wellicht sneller op ons blog.

Persoonlijk
advies

Scherpe
prijzen

Gecertificeerde
monteurs

Tevreden 
klanten

Certificaten

Onze klanten over ons

Frits

De warmte-expert van 50five heeft maar liefst 13 knoppen geïnstalleerd bij ons thuis. Alleen al het gemak dat het Honeywell Evohome systeem ons biedt, is al een overtuigende reden om een dergelijk systeem aan te schaffen. WIj zijn om!

Bart

“Ik kreeg een elektrische auto van de zaak en wilde thuis gaan laden. Als leek wist ik niet waar ik op moest letten, maar ik ben goed geholpen door de specialisten van 50five. De installatie verliep ook vlekkeloos. Blij met mijn laadpaal aan huis.”

Michelle

"We kochten een Nest Hello slimme deurbel en lieten deze installeren. We hadden blijkbaar niet de juiste materialen in huis maar de monteur had deze gelukkig bij. We waren zeer blij met de installatie. De bel werkt perfect."

Nico

“50five heeft slimme verlichting van Hue Outdoor in onze tuin aangelegd. Alles werd netjes aangelegd en aangesloten. Ook na het graafwerk is alles weer in de originele staat teruggebracht. Inmiddels genieten we van sfeervolle slimme verlichting in de tuin."